top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

YANGZHOU YOLONG VILLA EXHIBITION CENTER

專案類型

DESIGN

地點

YANGZHOU

The Exhibition Center is a semi-enclosed space.The shape design shows the stretching and gentleatmosphere of Sui and Tang architecture. Body is likean open embrace.Embrace visitors from all directionsThe main entrance combines with the landscape, givingpeople a unique landscape with Yangzhou charm.The roof design of the exhibition center is based onthe sloping roofs, such as hills and stones, which areabstracted from the traditional dwellings in Yangzhou.The roof is elegant and stretching, full of architecturalcharm of Sui and Tang Dynasties, and corresponds tothe northern white goat body.

bottom of page